Ga jij mee op MEIDEN Lekker Zelf Doen kamp?

Ben jij creatief? Dan is dit de vakantie van je dromen! Kom in de mei- of zomervakantie naar het MEIDEN Lekker Zelf Doen kamp. Maak samen met andere meiden coole knutsels, lekkere snacks en ga met zijn allen zeemeerminzwemmen. Dit wil je niet missen!

Lekker Zelf Doen

Tijdens dit kamp probeer je de leukste dingen! Er is veel ruimte om creatief bezig zijn. Ontdek hoe je regenboog ijs maakt, ontwerp je eigen pet en meng de mooiste make-up. Extra cool: tijdens dit kamp leer je zwemmen als een zeemeermin. Op de accommodatie is er volop ruimte om samen met (nieuwe) vriendinnen make-up looks te proberen of gezellig te kletsen, dus er er genoeg tijd om te relaxen en lol te maken.

Het kamp

Het is een super leuk kamp waarbij je zonder je ouders maar met gezellige reisleidsters allemaal toffe activiteiten onderneemt. Tijdens het kamp verblijf je op een fijne locatie in het Brabantse Bergeijk. Met de fiets ben je zo in het centrum. Dé plek voor een echte MEIDEN vakantie.

Volg leuke workshops

  • Maak zelf eenhoorn chocolade, regenboog ijs en andere lekkere snacks.
  • Versier je nagels tijdens de nail-art workshop.
  • Meng zelf make-up, ontwerp een unieke pet en maak een graffiti kunstwerk.
  • Ga zeemeerminzwemmen!  Leer in korte tijd hoe je je behendig door het water beweegt.
  • Ontmoet MEIDEN-vlogger Lisa tijdens een YouTube workshop. Maak jij straks je eigen video’s?

Boek snel

Meivakantie
Het MEIDEN Lekker Zelf Doen kamp in de meivakantie duurt 5 dagen en vindt plaats van maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei. Je gaat al op MEIDEN kamp voor slechts € 255,-. Meer informatie en boeken? Kijk op www.simbo.nl/meiden of bel 033-8080802 of mail naar info@simbo.nl. Vol = vol!

Zomervakantie
Ga je liever in je zomervakantie? Dat kan ook! In de periode 15 juli t/m 29 augustus kun je 4 of 7 dagen op zomerkamp. Je gaat al op MEIDEN kamp voor slechts € 265,-. Meer informatie en boeken? Kijk op www.simbo.nl/meiden of bel 033-8080802 of mail naar info@simbo.nl. Vol = vol!

armbandjes