Yes, het is weer zo ver: een MEIDEN Avond bij Kinepolis! Deze keer kun je als eerste kijken naar Misfit 2. Kom jij ook 20 september?

Misfit 2

Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

Check de trailer

MEIDEN Avond

Kom jij over de roze loper met je friends? De film komt pas op 25 september uit, maar bij de MEIDEN Avond bekijk je hem al op de 20 september! Er is van alles te doen voordat je de bioscoopzaal in gaat. Maak vette foto’s op de roze loper, shop bij de beauty- en lifestyle kraampjes en geniet van een gratis welkomstdrankje en een snack. Natuurlijk ga je naar huis met een toffe goodiebag. Dit wil je niet missen.

Scoor snel een kaartje

De MEIDEN Avond vindt plaats op vrijdag 20 september in twaalf Kinepolis bioscopen in Nederland. De kaartjes zijn nu verkrijgbaar, dus klik hier en scoor een kaartje in een bios bij jou in de buurt.

Ook leuk: