Wil jij als VIP schitteren op de roze loper tijdens de voorpremière van 100% Coco New York? Het kan op vrijdag 21 juni bij de MEIDEN Avond in Kinepolis! Lees snel verder.

100% Coco New York

In de film heeft styletiger Coco bijna zomervakantie. Haar klasgenoten vertellen over hun jaloersmakende vakantieplannen, maar Coco kijkt op tegen de zomer met haar moeder op een Waddeneiland. Maar dan wint ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School. Vet cool!

Check de trailer

MEIDEN Avond

De film komt pas op 27 juni uit, maar bij de MEIDEN Avond bekijk je hem al op 21 juni. Er is van alles te doen voordat je de bioscoopzaal in gaat. Maak vette foto’s op de roze loper, shop bij de beauty- en lifestyle kraampjes en geniet van een gratis welkomstdrankje en een snack. Natuurlijk ga je naar huis met een toffe goodiebag. Dit wil je niet missen.

Scoor snel een kaartje

De MEIDEN Avond vindt plaats op vrijdag 21 juni in twaalf Kinepolis bioscopen in Nederland. De kaartjes zijn nu verkrijgbaar, dus klik hier en scoor een kaartje in een bios bij jou in de buurt.

Ook leuk:

Beeld: Dutch FilmWorks