SpangaS, de leuke serie over het Spangalis college, is weer begonnen! Zoals elk jaar zijn er zowel oude als nieuwe personages te zien. MM vertelt je meer over Jard, Roosmarijn en Bo.

Jard Struik

Leeftijd: 21 jaar

Instagram: @jardstruik

Misschien heb je Jard wel eens voorbij zien komen op YouTube. Hij is namelijk een van de allerbeste vrienden van YouTuber Kalvijn.  Jard speelt de rol van leerling Joris, een gemene en pesterige jongen die in een rolstoel zit. Hij heeft niet veel vrienden, maar dat verandert misschien nog.

 

Roosmarijn Wind

Leeftijd: 23 jaar

Instagram: @roosmarijnwind

Roosmarijn heeft een opleiding gedaan tot filmactrice. Ze speelde al in verschillende films en series, vooral voor volwassenen. De actrice speelt de rol van leerling Luna, een vrolijk en heel creatief meisje. Ze is er altijd voor haar vriendinnen, misschien soms wel teveel.

 

Bo Maerten

Leeftijd: 26 jaar

Instagram: @bomaerten

Bo speelde al in veel bekende bioscoopfilms en series. Ook is ze te zien op YouTube en in de videoclip So Far Away van Martin Garrix en David Guetta. Ze speelt de rol van stagiaire Sophie, een 19-jarig meisje dat een opleiding volgt tot lerares Nederlands.

Beeld: Annemieke van der Togt, Instagram

Nog meer serie fun?