Sieraden zijn super mooi om je outfit mee af te maken. Jouw favo sieraad kan iets vertellen over jou, check het hier!

Armband

Draag je vaak een of meerdere armbandjes? Dan neem jij vaak de leiding. Je kleedt je liever niet hetzelfde als je klasgenootjes, maar probeert juist anders te zijn. Zorgzaamheid is een goede eigenschap van jou, je helpt graag andere mensen als ze problemen hebben.

Ketting

Met een ketting zie je er al snel goed verzorgd uit. Je houdt niet van rommel. Ook als het druk is in de klas trek jij je vaak eventjes terug. Jouw goede eigenschap is je wijsheid. Je bent slim en denkt altijd na voordat je iets doet.

Ring

Meiden met een ring zijn vaak goed te vertrouwen. Ze hebben veel vriendinnen om zich heen en zijn het liefst nooit alleen. Daarnaast ben je ook een échte dierenvriend.

Wist je dat…

je een ring niet per se om je ringvinger hoeft te dragen? Je hebt ook ringen voor je duim, wijsvinger, middelvinger of zelfs je pink!

Oorbellen

Als je altijd oorbellen draagt kan dat betekenen dat je een avontuurlijk type bent. Je houdt van lekker buiten zijn. Maar ook een bezoekje aan een museum of concert vind jij leuk om te doen! Je draagt graag kleurrijke kleding en schoenen.

Extra leuk: Deze maand krijg je bij een abonnement op MEIDEN magazine een gratis Lucardi sieradenset!

Beeld: BrunoPress

Meer lezen?

Jouw week-o-scoop

De hipste kleuren van nu