Heb jij zin in een toffe avond met al je vriendinnen? Kom dan naar de nieuwe film: ‘Brugklas: De tijd van mijn leven’, bij de MEIDEN Avond bij Kinepolis!

Brugklas: De tijd van mijn leven

Omg, een film van Brugklas! Hierin wordt een video verspreid waar op te zien is hoe Nola wordt gedumpt door haar vriendje Jesse. Nola is hier erg verdrietig over en ze komt in de problemen: nu mag ze niet meer mee op kamp.

Ondertussen probeert de populaire Fenna ook nog eens haar vriendje af te pakken. Nola krijgt onverwachts hulp van Boy, uit de tweede klas. Samen proberen zij Fenna te stoppen en Jesse terug te winnen. Maar wil Nola dit eigenlijk nog wel?

MEIDEN Avond

De nieuwe Brugklas film is pas vanaf 7 februari in de bioscoop. Wil jij ‘m al eerder zien? Dat kan! Kom samen met je bestie naar de MEIDEN Avond in Kinepolis. Hier mogen jullie als allereerste de film zien.

Loop samen over de roze loper, breng een bezoekje aan de beauty en lifestyle kraampjes, ontvang een toffe goodiebag èn geniet van lekkere snacks en een drankje voor tijdens de film.

Scoor een kaartje

Dit wil jij niet missen! De MEIDEN Avond vindt plaats op 1 februari in acht bioscopen in Nederland. De kaartjes zijn nu verkrijgbaar, dus check de site voor tickets en om te zien welke bios bij jou in de buurt is.

Ook leuk:

Beeld: Elvin Boer, Just Film Distribution