MM geeft kaartjes weg voor The Color Run™. Deze super coole run met allemaal meiden is een echte party! Doe jij mee op zondag 9 september? We geven 10x 2 kaartjes weg.

The Color Run™ start je in een witte outfit, maar dankzij het poeder in alle kleuren eindig je als een regenboog. Dit jaar is de laatste keer dat de run gehouden wordt, dus het is een hele speciale editie, vandaar dat het de HERO tour heet. We kunnen je al verklappen dat je tijdens de HERO tour naar hoge hoogtes springt in de HERO zones, je een maximale hoeveelheid poeder ervaart in de SUPER zone en de show steelt met een gloednieuw startpakket: met onder andere een t-shirt en tattoo’s.

Unicorn medaille

Iedereen rent een parcours van 5 kilometers. Durven jij en je bestie (of moeder!) dat aan? Bij de finish krijg je een unicorn medaille en kleurpoeder! Dan ben jij klaar voor het feestje en het gooien van het kleurrijke poeder. Natuurlijk wachten er veel meer spannende uitdagingen én te gekke verrassingen op je tijdens deze laatste editie. De run is op 9 september bij de Haarijnse plas bij Utrecht. Om mee te doen vul je onderstaand formulier in. De actie loopt tot en met 10 augustus.

Niet gewonnen of kan je niet wachten? Shop hier jouw kaartjes!