Vandaag is het dierendag. Tijd om jouw huisdieren extra veel liefde te geven! Hoe je dat doet? MM geeft je zeven tips om jouw dieren lekker te verwennen.

  1. Ben jij een paardenmeisje? Snijd twee grote winterpenen in stukjes en geef elk paard op de manege een lekker stukje wortel. Hiihihi!
  2. Katten zijn echte control freaks en zitten graag hoog. Een hangmandje of een kussen in de vensterbank maakt jouw kat super happy.
  3. Heb je zelf geen huisdier? Ga naar een kinderboerderij bij jou in de buurt. Ook deze lieve beestjes vinden het heerlijk om geknuffeld te worden.
  4. Cavia’s en konijntjes zijn dol op groenten. Vraag aan je ouders of ze jou en je bestie willen helpen bij het maken van een overheerlijke groentetaart.
  5. Honden houden van slapen. Een nieuw kussen vindt jouw buddy echt geweldig! Maar hij vindt het vast ook heerlijk om vandaag eens extra lang met je te kroelen.
  6. Heb je nog geen huisdier, maar wil je er stiekem wel heel graag eentje? Zoek een fluffy beestje uit in het dierenasiel. Eerst even je ouders lief aankijken, natuurlijk.
  7. Sla vlees eten vandaag een keertje over. Veggie burgers zijn ook super lekker! Misschien lukt het jullie wel om vlees wat vaker te laten staan. Wel zo diervriendelijk!

Vergeet niet om toffe foto’s te maken. Schattige selfies met je goudvissen zijn super grappig, hihi!

Beeld: 123rf

Meer lieve diertjes: