Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 30 oktober t/m 5 november!

Stier
21 april – 21 mei
Je bent een creatieve bui en je hebt zin om iets lekkers te koken. Kijk in een receptenboek en zoek een gemakkelijk receptje uit.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Op dit moment kan geen enkele serie je boeien. Ga op zoek naar een leuke YouTuber die regelmatig video’s post, dat is ook heel leuk.

Kreeft
22 juni – 22 juli
O nee! Je loopt vast tijdens het huiswerk maken. Vraag je ouders of een klasgenoot om mee te kijken. Met een beetje hulp kom jij er wel.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Jouw haar zit perfect! Dat moet je natuurlijk vieren met een leuke selfie. Maak er een paar en zet daarna de leukste op Instagram.

Maagd
24 augustus – 23 september
Of de zon nou schijnt of dat het regent: niets houdt jou tegen. Jij bent hartstikke vrolijk en niks of niemand kan jouw humeur verpesten.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Shoptijd! Vraag je moeder om mee te gaan naar de stad en kies samen leuke kledingstukken uit. Hebben jij en je ma dezelfde smaak?

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Jij hebt ontzettend veel zin om iets leuks te doen met je vriendinnen. Ga met je BFF’s naar de bioscoop om een leuke film te kijken.

Boogschutter
23 november – 21 december
Je hebt zin om te dansen! Maak wat ruimte en zet je favoriete liedje aan. Verzin een leuke choreo en laat ‘m aan je ouders zien als ‘ie af is.

Steenbok
22 december – 20 januari
Jij bent in een lucky mood. Daag je broertje uit voor een grappige challenge en film ‘m. Kijk daarna de video samen terug. Lachen!

Karaoke challenge

Waterman
21 januari – 18 februari
Bel een vriendin op die je al lang niet meer hebt gesproken. Klets gezellig bij. Wie weet spreken jullie binnenkort weer eens af.

Vissen
19 februari – 20 maart
Deze week heb jij je lolbroek aan! Verzin een grappige prank met je bestie en laat je ouders schrikken als ze thuiskomen.

Ram
21 maart – 20 april
Jij hebt zin in een feestje. Als er voorlopig niemand jarig is… dan organiseer je toch gewoon zelf een party met films en pizza?!

Beeld: archief