Oh nee! Je wilt graag je haren krullen maar je hebt geen krultang in huis. Met deze tips krijg je zonder tang ook golvende lokken!

1. Vlechten

Maak na het douchen een paar vlechten in handdoek droog haar. Slaap een nachtje met de vlechtjes in en haal ze ‘s morgens weer eruit. Gebruik je vingers om het een beetje los te schudden en het in model te brengen.

2. Sokken 

Wikkel je haar om verschillende sokken en maak ze vast met een schuifspeldje. Doe dit met al je haar en laat het zo lang mogelijk vastzitten. Maak de sokken daarna los door de schuifspeldjes er weer uit te halen.

3. Haarband 

Doe een haarband, bijvoorbeeld een bandana, om je hoofd heen. Wikkel je haar in verschillende plukken om de haarband heen totdat je haar helemaal vast zit. Slaap er een nachtje mee en de volgende ochtend heb je een mooie bos krullen!

4. Stijltang

Geen krultang in huis maar wel een stijltang? Kam je haar eerst goed door en verdeel je haar in verschillende delen. Start op de lengte waar je wilt dat de krul begint en knijp de stijltang dicht. Maak vervolgens een halve draai en beweeg langzaam naar het einde van je haar.

Meer over beauty:

Beeld: BrunoPress