Ben jij een echte fahionista en wil je graag meer weten over de nieuwste modetrends? Volg dan deze 5 fashion influencers.

Queen of Jetleg

Noor de Groot, beter bekend als Queen of Jetleg, blogt vooral over mode en reizen. Ze heeft een dochtertje die veel in haar vlogs voorbij komt. De girl werkt  samen met de grootste merken en reist  de hele wereld af! Ook heeft ze samen met BFF Monica Geuze een pyjamacollectie uitgebracht.

Anna Nooshin

Anna is naast modeblogster ook presentatrice! Ze was te zien bij HNTM en Curvy supermodel. Naast dat ze vlogt over mode, bracht ze in 2015 een boek uit genaamd: On Top. Ze noemt het zelf een inspiratiegids voor jonge vrouwen. Ook deed ze mee aan het tv-programma Expeditie Robinson en is ze sinds kort weer vrijgezel na een relatie van 13 jaar.

Lizzy van der Ligt

Lizzy is styliste, ontwerpster én een van de grootste fashionbloggers van ons land. Haar Instagram account is super populair door de toffe foto’s van haar outfits. Op YouTube vind je vlogs  over haar dagelijks leven en fashion.

Jamie Li

Jamie maakt veel mode-, beauty en lifestylevlogs. Ze bracht recent een eigen boek uit en schrijft over haar vlog en glamourleven.

Negin Mirsalehi

Het lijkt alsof ze niet uit ons kleine kikkerlandje komt, maar toch is het zo! Negin heeft een super populaire blog en vlogt over alles wat met beauty en fashion te maken heeft.

Beeld: Instagram

Meer lezen over mode & beauty?