Het is weer zo ver: Garnier start vandaag met de Schone Gezichten Week. Want wist je dat een mooie huid begint bij een schoon gezicht? Hoe vaak en wanneer reinig jij je huid en gebruik jij het ideale product voor jouw huidtype? Ontdek het!

Je huid reinigen is iets wat je snel vergeet: ‘s avonds kijk je liever nog even op Instagram, dan dat je je gezicht schoonmaakt. Maar toch zijn vet en vuil de oorzaak voor puistjes, dus is reinigen heel belangrijk! Check onze tips:

  1. Het beste is om elke ochtend én elke avond te reinigen. Zo start je je dag fris en heb je ‘s nachts geen vuil meer op je gezicht.
  2. Draag je graag make-up? Dat blijft het beste zitten op een schoon gezicht, dus ook daarvoor is het handig om ‘s ochtends te reinigen.
  3. Er zijn verschillende opties: de één vindt een wasgel fijner, die je met water afspoelt. De ander heeft liever een watje en wat reiniger. Je kan zelf kiezen wat je prettig vindt, het werkt allebei goed.
  4. Ongeveer één keer per week is een reinigend masker heel lekker om je huid extra schoon te maken. Perfect voor tijdens een leuke serie op de bank!
  5. Je hoeft echt geen mega ritueel met veel producten te kiezen, Micellair reinigingswater is een makkelijk alles-in-een product, dat je met een watje aanbrengt en niet af hoeft te spoelen. Aanrader dus!

Het leuke van deze Schone Gezichten Week van Garnier is dat nu alle Micellair reinigingsproducten bij Kruidvat 1+1 gratis zijn! De actie loopt t/m 2 juni, dus sla nu extra voordelig in!

Ook leuk:

Beeld: 123RF