Hou jij ook zo van beauty en alles wat daarmee te maken heeft? Dan zijn deze 5 beauty hacks perfect voor jou!

 1. Parfum
  Wil jij ook de hele dag door lekker ruiken? Dan moet je niet vergeten op deze 6 plekjes parfum te spuiten: haar (spuit je parfum eerst op een borstel en kam dan je haar. Zo beschadigt het niet), achter je oren, binnen in je elleboog, achter je knieeën, je navel en je onderrug.
 2. Foundation
  Een goede foundation vinden kan best moeilijk zijn. Wil jij zeker weten dat je de juiste kleur hebt gevonden, test de foundation dan in je nek. Je gezicht heeft een iets andere toon dan de rest van je lichaam. Zo vind je de kleur die het beste bij jou past!
 3. T-shirt
  Een handdoek gebruiken om je haar te drogen is verleden tijd. Gebruik een T-shirt! Als je een handdoek gebruikt dan haal je teveel water weg. Met een T-shirt wordt je haar droog maar blijft het toch vochtig genoeg. Zo pluist het veel minder!
 4. IJswater
  Oh oh, je hebt net je nagels gelakt maar je bent helemaal vergeten dat je nog andere dingen te doen hebt. Geen nood, gebruik ijswater! Als jij na het lakken je handen in ijswater weekt, dan drogen je nagels veel sneller en kan jij weer lekker door.
 5. Water
  Yes! Het wordt weer lekkerder weer en we weten allemaal wat dat betekent: zwemmen! Maar voordat je het zwembad of zee in duikt, was je haar even met normaal water. Zo bescherm jij je haar tegen het chloor in het zwembad en zout in de zee.

 

Nog meer beauty:

Ben jij een natural beauty of een make-up meisje?
Beauty secrets: zo ziet jouw make-up er nóg mooier uit

 

Beeld: Frank Jansen