Jij komt de winter easy door met de MEIDEN winterbox. Speciaal voor jou hebben we een super leuke box samengesteld met fijne producten én het MEIDEN winterboek. Voor maar € 24,99 shop je deze box, die een waarde van ruim € 88,- heeft!

De MEIDEN winterbox zit bomvol leuke producten. Naast het MEIDEN winterboek en een Lekker Zelf Doen knutsel special, krijg je warme sokken van Soxs, een muts van Mostcutest en een MEIDEN haarband. Bovendien vind je vette oordopjes van Fresh ‘n Rebel, een popsocket en Pilot pen in het pakket. Om te snoepen probeer je het brownie pakket van Homemade, mini marshmallows van Frisia en Pickwick Even verwennen-thee. Natuurlijk ga je ook aan de slag met het fijne sheetmasker van Garnier, So…? droogshampoo en Paul Frank Lipsmacker. Dat is niet alles: stop de Treaclemoon handcrème (ruikt naar frambozen) en de Bioré neusstrips in je beautybag.

Dit hele pakket is ruim € 88,- waard, maar je shopt het bij MEIDEN voor maar € 24,99! Ga nu naar de MEIDEN shop voor de aanbieding.