Heb jij wel eens gehoord van The Color Run™? Dit is een super coole run met duizenden meiden bij de Haarijnse plas bij Utrecht. Dit jaar rent er een echt MEIDEN team mee op 9 september, en jij kan met ons meedoen!

The Color Run™ start je in een witte outfit, maar dankzij het poeder in alle kleuren eindig je als een regenboog. Dit jaar is de laatste keer dat de run gehouden wordt, dus het is een hele speciale editie, vandaar dat het de HERO tour heet. We kunnen je al verklappen dat je tijdens de HERO tour naar hoge hoogtes springt in de HERO zones, je een maximale hoeveelheid poeder ervaart in de SUPER zone en de show steelt met een gloednieuw startpakket: met onder andere een t-shirt en tattoo’s.

Unicorn medaille

Bij de finish krijg je een unicorn medaille en kleurpoeder! Dan ben jij klaar voor het feestje en het gooien van het kleurrijke poeder. Natuurlijk wachten er veel meer spannende uitdagingen én te gekke verrassingen op je tijdens deze laatste editie.

Shop je tickets

Ben jij sportief en wil jij een feestje bouwen met MM’s Lisa en de andere girls van MEIDEN op 9 september? Shop dan hier je tickets voor The Color Run™. Omdat je meerent met het MEIDEN team ontvang je van ons ook een MEIDEN pet & een MEIDEN water bottle bij de finsh. Bestel hieronder snel je tickets want VOL=VOL!