Wil jij als eerste naar de nieuwe film ‘Circus Noël’, én de leukste sterren ontmoeten? Kom dan op 12 april met je vriendinnen naar de MEIDEN Avond bij Kinepolis! Check snel welke sterren er zijn.

Sterren

De allereerste MEIDEN Avond was een groot succes! Daarom is er nu een tweede editie. In verschillende bioscopen kun jij je favo sterren ontmoeten en samen van de film genieten. Zo komt YouTuber Emma Keuven naar Den Bosch. Ook acteurs Rein Hofman en Rick Paul van Mulligen komen na de film een SUPER selfie maken!

In Utrecht komen Luna Wijnands, Tommy van Lent en Samuel Beau Reurekas gezellig langs! Zij maken ook met de hele zaal een selfie.

MEIDEN Avond

Verder is er de hele avond van alles te beleven: loop samen over de roze loper, breng een bezoekje aan de beauty- en lifestyle kraampjes, ontvang een toffe goodiebag èn geniet van lekkere snacks en een drankje voor tijdens de film.

Kaartjes

Wil je deze exclusieve première niet missen? Koop dan nu een kaartje bij een Kinepolis bij jou in de buurt! Check deze site voor tickets en locaties. Zien we jou op vrijdag 12 april?

Meer info over de film: