Heb jij zin in een toffe avond met al je vriendinnen? Kom dan naar de nieuwe film: Circus Noël, 12 april bij de MEIDEN Avond bij Kinepolis! 

Circus Noël

De film is zowel spannend als heel romantisch: Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Maar er gaat van alles mis, en Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden. Ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Lukt het ze om het circus en hun vriendschap te redden?

MEIDEN Avond

De film is pas vanaf 17 april te zien in de bioscoop. Wil jij ‘m al eerder bekijken? Dat kan! Kom samen met je bestie naar de MEIDEN Avond in Kinepolis. Hier mogen jullie als allereerste de film zien.

De allereerste keer was een groot succes! Vandaar dat er nu een tweede editie is. Er is van alles te doen: loop samen over de roze loper, breng een bezoekje aan de beauty- en lifestyle kraampjes, ontvang een toffe goodiebag èn geniet van lekkere snacks en een drankje voor tijdens de film.

Scoor een kaartje

Dit wil jij niet missen! De MEIDEN Avond vindt plaats op 12 april in elf bioscopen in Nederland. De kaartjes zijn nu verkrijgbaar, dus check deze site voor tickets en om te zien welke bios bij jou in de buurt is.