Hou jij van MEIDEN magazine en ben je creatief? Dan is dit de vakantie van je dromen! Kom in de herfstvakantie naar het MEIDEN Lekker Zelf Doen kamp. Als je nu boekt krijg je een speciale korting, kijk snel onderaan dit artikel. Dit wil je niet missen!

Lekker Zelf Doen

Tijdens dit kamp probeer je de leukste dingen. Ontdek hoe je sieraden maakt, ontwerp je eigen sieraden ophangtak en maak een marshmallow tosti. Extra cool: tijdens dit kamp leer je zwemmen als een zeemeermin. Op de accommodatie is er volop ruimte om samen met (nieuwe) vriendinnen make-up looks te proberen of gezellig te kletsen. Genoeg tijd dus om te relaxen en lol te maken.

MEIDEN kamp

Kom jij alleen? Of vraag je besties of ze mee gaan! Het is allebei super gezellig, want je maakt sowieso nieuwe friends. Tijdens het kamp verblijf je op een fijne locatie in het Brabantse Bergeijk. Midden in de natuur en op fietsafstand van alle activiteiten. Dé plek voor een echte MEIDEN vakantie.

Ga in de herfstvakantie op MEIDEN Lekker Zelf Doen kamp! In de periode 22 t/m 26 oktober kun je 3 of 5 dagen op herfstkamp. We hebben nu een speciale LAST MINUTE korting voor de lezers van MEIDEN magazine. 3 dagen kost nu 195 i.p.v. 225 euro. 5 dagen maar 295 i.p.v. 345 euro. Vul tijdens het boeken de code HMA18 in (bij het invulveld ‘Actiecode’). De korting verrekenen wij in de boekingsbevestiging.

Meer informatie en boeken? Kijk op www.simbo.nl/meiden of bel 033-8080802 of mail naar info@simbo.nl. Vol = vol!