Ga jij mee op MEIDEN Lekker Zelf Doen kamp?

Ben jij creatief? Dan is dit de vakantie van je dromen! Kom in de zomervakantie naar het MEIDEN Lekker Zelf Doen kamp. Maak samen met andere meiden coole knutsels, lekkere snacks en ga met zijn allen zeemeerminzwemmen. Dit wil je niet missen!

Lekker Zelf Doen

Tijdens dit kamp probeer je de leukste dingen! Er is veel ruimte om creatief bezig zijn. Probeer de leukste knutsels te maken en bak zelf lekkere snacks. Extra cool: tijdens dit kamp leer je zwemmen als een zeemeermin. Op de accommodatie is er volop ruimte om samen met (nieuwe) vriendinnen make-up looks te proberen of gezellig te kletsen. Er is dus genoeg tijd om te relaxen en lol te maken.

Het kamp

Het is een super leuk kamp waarbij je zonder je ouders maar met gezellige reisleidsters allemaal toffe activiteiten onderneemt. Kom jij alleen? Of vraag je besties of ze mee gaan! Het is allebei supergezellig, want je maakt sowieso nieuwe friends. Tijdens het zomerkamp verblijf je op een fijne locatie in het Brabantse Bergeijk, Ommen of Bergen. Middenin in de natuur en op fietsafstand van alle activiteiten. Dé plek voor een echte MEIDEN vakantie. Check deze promo van het zomerkamp, om een idee te krijgen van de gezellige dagen:

Volg leuke workshops

  • Bak de lekkerste snacks en geniet tijdens de pizza party.
  • Doe een make-up workshop en probeer de leukste DIY projecten.
  • Ga zeemeerminzwemmen! Leer in korte tijd hoe je je behendig door het water beweegt.
  • Extra cool: ontmoet MEIDEN vlogger Lisa en leer toffe vlogtips.

Boek snel

Ga in de zomervakantie op MEIDEN Lekker Zelf Doen kamp! In de periode 14 juli t/m 28 augustus kun je 4 of 7 dagen op zomerkamp. Meer informatie, prijzen en boeken? Kijk op www.simbo.nl/meiden of bel 033-8080802 of mail naar info@simbo.nl. Vol = vol!

Info voor ouders

Heeft je dochter langer vakantie dan jij? Lees hier waarom een zomerkamp een fijne oplossing is voor jou én je dochter.

 

lisa

zeemeermin