Bij mooi weer hoort ijs! Nodig je besties uit en versier jullie ijscoupes met lekkere toppings. Voor welke ga jij?

Tropische choco

Smelt twee Bounty’s in een pan. Doe dit heel langzaam op een kleine pit, laat het niet te warm worden. Nu heb je een lekker sausje met kokossmaak. Giet het over je ijs. Mmm!

Krokante nootjes

Neem twee handjes pinda’s. Maak ze fijn in de blender. Doe ze met twee eetlepels suiker in een pan. Laat het langzaam opwarmen, blijf roeren tot de suiker smelt. Jouw dip is klaar.

nootjes


Fruit feest

Snijd vijf aardbeien en vijf druiven in stukjes. Meng het fruit met een eetlepel aardbeienjam en een eetlepel discodip. Roer dit goed door elkaar. Versieren maar!

Caramel

Verwarm twee stroopwafels ongeveer 15 seconden in de magnetron. Breek ze in stukjes en strooi het over je ijs. Eet het direct op. Wat een lekkere combi van warm en koud.

Zoete bessen

Verwarm twee eetlepels bevroren frambozen en twee eetlepels bevroren blauwe bessen in een pan. Roer er een theelepel suiker door. Nu heb je de lekkerste bessensaus ooit! Giet ‘m warm over het ijs.  Ook lekker bij choco ijs.

Mmm, lekker en gezond

Nog meer toppings

  • Gummiberen
  • Spekjes
  • Gekleurde hagelslag
  • Mini M&M’s
  • Stukjes Oreo


Beeld: 123RF