Van alle vrolijke kleuren en sprinkles in deze eenhoorn choco word jij helemaal blij! Aan de slag.

Dit heb je nodig:

  • Candy melts in wit, roze en blauw
  • Sprinkles
  • Satéprikker
  • Ovenschaal
  • Bakpapier
  • 3 schaaltjes
  • 3 lepels
Maak je eigen frappuchino.

Zo doe je het:

Stap 1:
Zet een ovenschaal klaar. Bedek de bodem met bakpapier.

Stap 2:
Pak drie schaaltjes. Vul elk met één kleur Candy melts.

Stap 3:
Verwarm de Candy melts in de magnetron.

Stap 4:
Schep een hoopje witte chocolade in de ovenschaal. Schep daarnaast een hoopje roze en een schepje blauwe choco.

Stap 5:
Als de hele schaal gevuld is met chocolade, neem je een satéprikker en roer je door de chocolade. Alle kleuren gaan nu door elkaar heen. Je kan zelfs mooie patronen maken.

Stap 6:
Strooi sprinkles over je creatie.

Stap 7:
Zet de chocolade een uur in de vriezer.

Stap 8:
Haal je choco eruit, verwijder het bakpapier en breek het in stukken. Smakelijk!

Beeld: Leen Groenenberg

Klik verder: