Droom jij ervan beroemd te worden, of zit jij uren lang op YouTube naar make-up tutorials te kijken? Maak dan deze spiegel voor een echte sterren kamer!

Dit heb je nodig:

 • Foambord
 • Verf (kies zelf een leuke kleur voor jouw spiegel)
 • Schaar
 • Lijmpistool
 • LED lichtsnoer met lampjes
 • Tape

Zo maak je het:

 1. Teken op het foambord een rechthoek van 60 bij 90 cm. Teken nog een kleinere rechthoek in het midden van de eerste rechthoek, deze teken je 40 bij 70 cm. Knip de rechthoek uit, dit wordt de voorkant van jouw spiegel.
 2. Teken met een potlood langs de linker, rechter en de bovenzijde, stipjes op de plek waar jij wilt dat jouw lampjes komen. Zorg dat de stipjes gelijk verdeeld zijn over de zijden. Maak hier nu gaatjes in met een schaar, zodat de lampjes er later in kunnen.
 3. Nu knip je vier stroken uit van 60 bij 10 cm, en vier stroken van 90 bij 10 cm. Dit zijn de zijkanten van jouw spiegel.
 4. De stroken plak je tegen jouw voorkant aan. De korte stroken tegen de korte kant en de lange stroken tegen de lange kant.
 5. Verf jouw spiegelrand in de kleur die jij hebt gekozen. Wacht tot het helemaal droog is.
 6. Nu stop je de lampjes door de gaatjes. Draai de lampjes er af en steek het snoertje door het gaatje. Aan de voorkant draai je dan het lampje er weer terug op.
 7. Plak nog even netjes jouw snoertje vast met tape aan de achterkant en tadaa, jouw spiegel is helemaal af!

Heb jij deze toffe spiegel gemaakt? Plaats een foto op Instagram en tag ons @MEIDENmagazineredactie!

Meer leuke kamer knutsels:

Beeld: 123RF