Heb jij al eens van blondies gehoord? Dit zijn brownies, maar dan van witte chocolade. Super lekker! Check hoe je ze zelf maakt.

Dit heb je nodig:

  • 100 gram ongezouten boter
  • 250 gram suiker
  • 225 gram bloem
  • 200 gram witte chocolade
  • 3 eieren
  • handje walnoten
  • handje hazelnoten

Zo maak je ‘t:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Smelt eerst de boter in een pannetje en voeg dan de chocolade toe. Als alles goed gesmolten is laat je het mengsel afkoelen.
  3. Klop in een kom de eieren en de suiker samen tot een schuimig mengsel.
  4. Voeg de chocolade en de boter uit het pannetje toe in de kom. Mix dit goed.
  5. Nu voeg je de bloem en de noten toe. Dit spatel je door het beslag.
  6. Leg een vel bakpapier in jouw bakvorm en schep het beslag er in.
  7. Bak de blondies voor 25 minuten in de oven.
  8. Even laten afkoelen en jouw blondies zijn klaar om op te eten, yumm!

Tip: mix pure chocolade druppels door het beslag om de blondies extra lekker te maken.

Laat ons jouw bak creaties zien! Tag ons op Instagram in jouw foto’s: @MEIDENmagazineredactie

Meer lekkere recepten:

Beeld: 123RF