Mmm… deze cinnamon rolls ruiken super lekker! Ga jij deze heerlijke snacks maken?

Dit heb je nodig:

Cinnamon rolls:

  • 1 blik croissant deeg
  • 50 gram boter (kamertemperatuur)
  • 2 theelepels kaneel
  • 60 gram lichtbruine basterdsuiker

Topping:

  • 100 gram poedersuiker
  • 2 eetlepels melk

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Rol het deeg uit. Zorg dat je de naden van de driehoekjes die in het deeg getekend zijn, goed dicht drukt.
  3. Meng de kaneel, suiker en boter in een kom.
  4. Smeer het mengsel op het croissant deeg.
  5. Rol het deeg op tot één dikke rol. Snijd deze in zes plakken.
  6. Leg ze plat op een bakpapier, naast elkaar, maar houd wel ruimte tussen de rolls.
  7. Bak de cinnamon rolls voor 10 tot 12 minuten in de oven.
  8. Maak nu de topping, door de twee ingrediënten goed te mixen.
  9. Wanneer de cinnamon rolls uit de oven komen, giet je met een lepel de topping er overheen.

Tip: De cinnamon rolls zijn het allerlekkerste als ze nog warm zijn!

Meer recepten:

Beeld: 123RF