Heb jij jouw zus(je) getrokken met lootjes trekken voor Sinterklaas of wil je een surprise maken voor je bestie? Doe dan hier inspiratie op, want we hebben de leukste surprise ideeën op een rijtje gezet!

1. Hondje of poesje
Bijna elk meisje is gek op schattige hondjes en poesjes! Knip de kop, poten, staart en oren uit papier en plak dit op een lijfje van wc-rol. Maak vervolgens het huisje en verstop hierin jouw cadeautje.
 

2. Squishy
Is jouw zusje of bestie ook zo verslaafd aan squishies? Maak dan een mega grote squishy! Je kunt jouw cadeau verstoppen door een gat aan de achterkant te maken, daar je cadeautje in te doen en vervolgens het gat weer te vullen.

3. Unicorn
Een unicorn is altijd een goed idee als surprise! En het is super simpel om te maken. Kijk ook op Action.nl hoe je deze schattige surprise in elkaar kunt knutselen.

4. Popcorn machine
Voor film- of popcornliefhebbers is deze surprise heel leuk om te geven. Schrijf op de propjes papier lieve berichtjes of geef hints waar je jouw cadeau verstopt hebt.

5. Donuts
Knutsel verschillende donuts in leuke kleurtjes, versier ze met kraaltjes en stop ze in een kartonnen box. Maak in de box een dubbele bodem, zodat je jouw cadeautje daarin kunt verstoppen. Tip: je kunt ook watten gebruiken in plaats van kussenvulling.

6. Hello Kitty camera
Een polaroid camera in Hello Kitty vorm? Cuteness alert! Om het iets makkelijker te maken vind je hier de sjabloon die je kunt gebruiken voor deze surprise.

7. Ghost emoji
Als jullie elke dag emoji’s naar elkaar versturen dan is deze emoji-surprise perfect. En helemaal gaaf: hij geeft ook nog eens licht!

Welk sint-snoep ben jij?