Ga jij mee op MEIDEN Lekker Zelf Doen kamp?

Ben jij creatief? Dan is dit de vakantie van je dromen! Kom in de herfstvakantie naar het MEIDEN Lekker Zelf Doen kamp. Check snel de aantrekkelijke last minute korting onderaan dit bericht. Maak samen met andere meiden coole knutsels, lekkere snacks en ga met zijn allen zeemeerminzwemmen. Dit wil je niet missen!

Lekker Zelf Doen

Tijdens dit kamp probeer je de leukste dingen! Er is veel ruimte om creatief bezig zijn. Ontdek hoe je sieraden maakt, ontwerp je eigen sieraden ophangtak en maak een marshmallow tosti. Extra cool: tijdens dit kamp leer je zwemmen als een zeemeermin. Op de accommodatie is er volop ruimte om samen met (nieuwe) vriendinnen make-up looks te proberen of gezellig te kletsen. Er is dus genoeg tijd om te relaxen en lol te maken.

Het kamp

Het is een super leuk kamp waarbij je zonder je ouders maar met gezellige reisleidsters allemaal toffe activiteiten onderneemt. Kom jij alleen? Of vraag je besties of ze mee gaan! Het is allebei supergezellig, want je maakt sowieso nieuwe friends. Tijdens het kamp verblijf je op een fijne locatie in het Brabantse Bergeijk. Middenin in de natuur en op fietsafstand van alle activiteiten. Dé plek voor een echte MEIDEN vakantie. Check deze promo van het zomerkamp, om een idee te krijgen van de gezellige dagen:

Volg leuke workshops

  • Maak zelf een marshmallow tosti en andere lekkere snacks.
  • Organiseer een meidenavond met popcorn en muziek.
  • Doe een make-up workshop, en laat je crea zelf los tijdens het verfsmijten.
  • Ga zeemeerminzwemmen!  Leer in korte tijd hoe je je behendig door het water beweegt.
  • Volg samen met een redacteur van MEIDEN een super leuke workshop!

Boek snel

Ga in de herfstvakantie op MEIDEN Lekker Zelf Doen kamp! In de periode 22 t/m 26 oktober kun je 3 of 5 dagen op herfstkamp. We hebben nu een speciale LAST MINUTE korting voor de lezers van MEIDEN magazine. 3 dagen kost nu 195 i.p.v. 225 euro. 5 dagen maar 295 i.p.v. 345 euro. Vul tijdens het boeken de code HMA18 in (bij het invulveld ‘Actiecode’). De korting verrekenen wij in de boekingsbevestiging.

Meer informatie en boeken? Kijk op www.simbo.nl/meiden of bel 033-8080802 of mail naar info@simbo.nl. Vol = vol!

Info voor ouders

Heeft je dochter langer vakantie dan jij? Lees hier waarom een herfstkamp een fijne oplossing is voor jou én je dochter.

 

armbandjes