In het nieuwe Zapp Skills leer je deze zomer de coolste dingen, zoals foto’s bewerken of dansen. MM belde met de presentatrice, YouTube girl Quinty Miesiedjan.


Vertel eens, wat voor programma is Zapp Skills?
“Het draait om twintig skills die je wil kunnen voordat je naar de middelbare school gaat. Van pasta koken tot je band plakken, elke dag wordt iets anders uitgelegd.”

Welke skill vond je het leukst om zelf te leren?
“Een wond verzorgen met kickbokser Rico Verhoeven. Dat was erg grappig, vooral omdat hij zelf vaak gewond raakt. En ik weet nu hoe ik een band moet plakken, heel nuttig. In een kwartiertje ben je klaar!”

Je maakt zelf YouTube video’s en nu presenteer je een tv-programma.  Wat is het grootste verschil?
“Op mijn YouTube kanaal heb ik alles zelf in de hand. Ik verzin alles zelf en monteer de video’s. Nu werkte ik met veel meer mensen samen en er is een script. Heel anders, maar ook super leuk.”

Heb je nog wel vrije tijd?
“Zeker. De mensen om me heen zorgen ervoor dat ik genoeg vrije tijd heb en ook vakantie kan vieren.”

Wat zijn je dromen voor de toekomst?
“Ik wil uitdagende dingen blijven doen, online of op televisie. Daarnaast wil ik de sketches op mijn kanaal blijven verbeteren.”

Zapp skills

Leer foto’s bewerken van Annegien Schilling, dansen van Shaker en nog veel meer toffe skills! Check de livestream t/m 1 september op zappskills.nl en kijk om 09:00 of 18:00 uur naar de uitzending bij de NTR op NPO Zapp.

Beeld: NPO Zapp

Meer weten over Quinty? Check haar kanaal op YouTube.