Yay! Sarah en Julia hebben een nieuwe videoclip uitgebracht. Het liedje ‘On My Way’ is door de zingende zussen zelf geschreven en is speciaal opgenomen voor de film VALS.

Schrijven

Het is de eerste keer dat de zusjes een liedje zelf schrijven, maar het bevalt ze heel goed. ‘Normaal krijgen we liedjes aangeboden die al klaar zijn, maar deze keer mochten wij echt mee denken en schrijven,’ vertelt Sarah. ‘Dat vonden we super leuk!’

Besties

Het liedje gaat over hechte vriendschap en sluit goed aan op de film. ‘Sarah woont op dit moment in Londen en ik hier in Nederland. We kunnen elkaar door de afstand minder zien, maar dat verandert niks aan onze hechte band met elkaar. Dat is precies waar het liedje over gaat.’ Vertelt Julia.

Spannend

‘On My Way’ is al de derde titelsong die de meiden samen hebben gezongen, maar allebei vinden ze het nog super spannend om hun liedjes terug te horen in de bioscoop. Daar kunnen wij ons wel iets bij voorstellen!

Gaan jullie naar VALS? De film draait vanaf 31 januari in de bioscoop, maar het liedje kunnen jullie hieronder vast luisteren.

Ook leuk:

Beeld:Lisa de Wolf