De super knappe actrice Sadie Stanley speelt de hoofdrol in de tv film Kim Possible. MM stelde haar wat vragen. Lees het snel.

Q&A met Sadie Stanley

Wat een coole rol heb je! Was het moeilijk om jezelf in te leven in Kim Possible?
”Ik herken mezelf wel een beetje in Kim, dus het was niet zo moeilijk. Vooral het leven van Kim op de middelbare school vond ik erg herkenbaar. Ik was vroeger ook weleens onzeker, net als Kim.”

Keek je vroeger zelf ook naar Kim Possible op televisie?
”Zeker weten! Ik was fan van Kim’s rode haar en van Rufus de naaktrat. Voor mijn auditie heb ik nog een aantal afleveringen gekeken, zodat ik precies kon doen zoals kim in de serie doet.”

Waar gaat de film over?
”Kim beleeft haar eerste jaar op de middelbare school. Ze krijgt te maken met typische dingen, zoals gemene meiden en veel huiswerk. Ook krijgt ze te maken met slechteriken die de wereld willen verwoesten.”

Hoe was het om je haar rood te verven voor deze rol?
”Ik was super nerveus, want ik had geen idee of het me zou staan. Het duurde even, maar inmiddels ben ik helemaal gewend aan de kleur.”

Kim lijkt nergens bang voor te zijn. Hoe zit dat met jou?
”Stiekem heb ik veel last van hoogtevrees. Dat was tijdens de opnames niet zo handig, omdat ik soms van hoogtes moest afdalen. Gelukkig is mijn hoogtevrees dankzij de film wel een stuk minder geworden.”

Hoe was het op de set met de andere acteurs?
”Het was enorm leuk. Iedereen was grappig, aardig en lief voor elkaar.”

Check Kim Possible op tv

Zet snel in je agenda: Kim Possible is op zaterdag 27 april om 19:30 te zien op Disney Channel.

Bekijk de trailer

Ook leuk:

Beeld: Brunopress