In de nieuwste MM lees je alles over Whitestar in een interview met Britt Dekker en Richelle Plantinga. MM mocht ook de knappe Valentijn Avé ontmoeten. Hihi, lucky!

Wist jij al dat…

– Valentijn de verliefde Eddie speelt? Hij heeft een crush op zijn klasgenootje Meghan en neemt speciaal voor haar een bijbaantje bij de manege. Super cute!

– hij ooit nog heel graag in een stoere actiefilm zou willen spelen? Stiekem wil hij wel een rolletje in een serieuze volwassen film. Mega cool, toch?

– deze boy het best lastig vindt om met paarden te acteren? Ze luisteren niet altijd en sommige scènes moeten daardoor steeds opnieuw.

– hij moest oefenen met paardrijden  voor een scène? Het oefenen ging heel goed, maar op de set was het nogal een geklungel. De pony luisterde niet, oeps!

– Valentijn, net als Eddie, stiekem een beetje bang is voor paarden? Gelukkig is hij daar nu wel overheen en vindt hij het eigenlijk hele mooie dieren.

– hij het super leuk vindt om te acteren dat ‘ie verliefd is? In het echte leven word je ook altijd heel happy van de liefde, daarom vindt hij het tof om te spelen.

– Valentijn de enige jongen op de set was? Hij vond het heel gezellig met de andere meiden hoor. Eigenlijk voelde hij zich meteen al one of the girls. Haha, squad goals!

Beeld: BrunoPress

Meer White Star nieuws:

Sterre(n) nieuws

Win kaartjes voor White Star