Dionne Slagter ken je natuurlijk van haar eigen YouTube kanaal Onnedi. Ze maakt super leuke weekvlogs en video’s over speelgoed, soms met haar lieve hondje Dolly. Heb jij deze video’s met Onnedi al gezien?

Dionne doet dit jaar mee aan het spannende programma Expeditie Robinson. Super stoer! Volg jij het elke zondagavond op tv? Onnedi is trouwens niet de enige YouTuber, ook cutie Kalvijn kunnen we zien op het eiland.

https://www.youtube.com/watch?v=d7DmIztYXNI

 

In 2018 was Dionne ook al te zien in een tv programma. Ze werd de winnares van It Takes 2, een zangwedstrijd met bekende Nederlanders die normaal niet zingen. Wist jij al dat Dionne zo’n goede stem heeft?

https://www.youtube.com/watch?v=-wQmg_4WCnw

 

Ken jij dit vrolijke liedje al? In 2017 bracht Onnedi een eigen liedje uit met een gave videoclip. Het liedje gaat er over dat je altijd jezelf moet zijn en je niet moet laten tegenhouden door anderen.

https://www.youtube.com/watch?v=yZd0XTSuq3U&list=RDQM9lGDvTAPKqs&start_radio=1

 

Dionne is een prachtige en stoere chick. Maar ze krijgt altijd veel opmerkingen over haar tatoeages. In deze video, een make-under, kun je zien hoe Onnedi er uit zou zien zonder al haar versieringen. Wij vinden haar in ieder geval mooi met én zonder tatoeages.

https://www.youtube.com/watch?v=Fckf0xlpoRE

Beeld: Brunopress

Meer YouTube fun: