Je kent Kimberly Fransens misschien al van Idols (2016) of The Voice Of Holland (2018). Nu is zij te horen in de titelsong van Whitestar. Lees snel de Q&A!

Hoe kwam je bij Whitestar terecht?

“Ik werd gevraagd of ik de titelsong van een nieuwe film wou inzingen. Toen ik de studio inging, werd me verteld dat het liedje voor Whitestar is. Heel gaaf natuurlijk! Het is geschreven door zanger Wulf. In de studio heb ik er mijn eigen draai aan gegeven.”

Wat vind je van de film?

“Heel tof! Ik rijd zelf geen paard, maar ik moet eerlijk zeggen: ik kreeg wel een beetje kriebels. Misschien moet ik dat maar eens gaan doen, want het lijkt me erg leuk. En het is heel gek om te beseffen dat mijn stem overal te horen is. Ik denk dat ik nog wel een paar keer naar de bioscoop ga om ervan te genieten.”

Wat kunnen we in de toekomst van je verwachten?

“Ik zit de laatste tijd heel veel in de studio en ben bezig met eigen Nederlandstalige muziek. Er komen nieuwe covers op mijn YouTube kanaal en ik breng binnenkort een single uit. Het zou vet zijn om mijn muziek op de radio te horen of op te treden met alleen maar eigen liedjes. Ik ben heel blij met alle kansen die ik krijg. Alles waar ik van droom, komt steeds dichterbij. Dat is echt te gek!”

Zou je nog eens mee willen doen aan een zangprogramma op tv?

“Nee, absoluut niet! Ik heb alles eruit gehaald wat ik wilde, dus er is voor mij niet echt een reden om weer mee te doen aan zo’n programma. Het waren echt ontzettend leuke avonturen, maar ik weet niet of ik die spanning een derde keer zou overleven haha. De blind audition bij The Voice Of Holland is het spannendste wat ik ooit in mijn leven gedaan heb. Ik ben normaal niet zo zenuwachtig, maar dit was wel heel eng.”

Mis niks van Kimberly en volg haar op Instagram en YouTube.

Beeld: Brunopress

Krijg jij ook geen genoeg van Whitestar?