We kennen Jeroen natuurlijk allemaal van YouTube, maar wist je dat hij ook in een film speelt? Namelijk de film First Kiss! MM vroeg aan Jeroen hoe het was om een echte filmster te zijn.

Q: “Hoe is het om in een film te spelen?”
A: “Het was de eerste film die ik ooit heb gedaan. Ik denk dat ik niet een betere ervaring had kunnen hebben, dan dat ik met deze mensen heb gehad. Iedereen was echt top en ik heb zoveel geleerd!”

Q: “Wat was het allerleukste op de set?”
A: “Het leukst vond ik natuurlijk om met iedereen op de set te staan. Het was de hele dag lachen en gieren met elkaar, maar het lukte ons wel om serieus te blijven. Met Vajèn had ik de meeste lol, we hebben veel gelachen en liepen constant te klieren op de set.”

Q: “Wat ga je missen van de opnames?”
A: “Normaal als ik ’s Ochtends op sta doe ik mijn haar en gewoon mijn eigen ding. En nu als ik wakker werd met de opnames van de film, was het enige wat ik hoefde te doen douchen en mijn tanden poetsen en dan ging ik naar de set en werd alles voor me gedaan. Dat vond ik wel echt heel fijn.”

Q: “Heb je nog bloopers gemaakt op de set?”
A: “Met een champagne fles! Ik moest de fles poppen voor een scene in de film. Voordat we gingen draaien had ik ‘m al bewogen en popte ik de fles snel. Toen lag de hele vloer onder de champagne, gelukkig hadden we nog meer flessen. Ik heb het netjes opgeruimd en toen was het weer goed.”

We legden Jeroen ook nog een paar dilemma’s voor:

Film          of        Boek
Zomer       of        Winter
Bios          of        Netflix
T-shirt      of        Trui
YouTube   of         Instagram
Marije       of        Quinty  —-> Allebei <3

First Kiss is vanaf vandaag in de bioscoop te zien! Ga jij kijken?

Meer sterren nieuws:

Beeld: BrunoPress