Heb jij de videoclip van hottie Luca Gilliot al gezien? ‘Zeg Mij’ is de eerste solo single van de zanger. Check de video én zijn antwoorden op onze vragen.

Gefeliciteerd met je eerste single! Kan je iets meer over het liedje vertellen? 
“Zeg Mij’ is gebaseerd op een real life story. Het was in een periode waarin ik sprak met een meid en het een beetje vaag en onduidelijk was, terwijl wel wisten dat we interesse in elkaar hadden. Vandaar ook de tekst: ‘Zeg mij wat je van me wilt zijn, of je wat met me wilt zijn’.”

Wat vind je leuker: optreden in een groep of een solo optreden?
“Ik denk solo optreden. De focus ligt dan echt op jou en het optreden hangt dan ook alleen van jou af.”

Een videoclip opnemen, hoe gaat dat in zijn werk?
“Het is hectisch. Het is daarom erg belangrijk dat je een goed team om je heen hebt, zodat je je als artiest kan focussen op je performance en uitstraling. Fijn als andere mensen zich bezighouden met camera shots, licht, styling en de choreografie.”

Van welke artiesten ben je zelf fan? 
“Ik vind Chris Brown heel tof. Hij kan dansen en zingen en heeft een toffe stijl. Hij is wel echt een voorbeeld voor me op muzikaal gebied maar ook qua stijl. The Weeknd, Drake en Bruno Mars vind ik ook heel tof.”

Je hebt super veel Instagram volgers! Reageer je vaak op berichtjes van followers? 
“Op Instagram reageer ik minder vaak, omdat ik zoveel berichtjes binnen krijg. Maar ik probeer wel alles te lezen! Ik doe wel zo nu en dan mijn Snapchat open, zodat fans me vragen kunnen stellen. Op zo’n moment laat ik mijn Snap bijvoorbeeld een uurtje open en dan word ik ook echt gespamt, haha. Daarnaast ga ik zo nu en dan live op Instagram.”

Wat is je favoriete app en waarom?
“Instagram, omdat je letterlijk alles erop kan doen. Het is in principe gewoon een mix van Whatsapp, Facebook en Snapchat.”

Wat zijn je dromen voor de toekomst?
“Ik hoop over vijf jaar een internationale superster te zijn met hits in de billboard top 100.”

Waarom moeten meiden jouw liedje zeker op hun Spotify playlist zetten?
“Omdat ‘Zeg Mij’ een goede meezinger is met een lekkere beat. Met andere woorden: het perfecte nummer voor een feestje!”

Beeld: Dominique Chandreperkash

Check Luca´s videoclip: