Zo vet: wij mochten de girls Jade en Leigh-Anne van Little Mix vragen stellen over hun nieuwe album LM5! Check het interview.

Nieuwe liedjes, spannend!

Leigh-Anne: “We waren niet nerveus voor deze songs, maar vooral enthousiast om ze uit te brengen! We waren wel zenuwachtig voor de reacties op ‘Strip’, omdat de muziekstijl daarvan heel anders is. Maar iedereen reageerde super goed.”

Jade: “Liedjes als ‘Joan of Arc’, ‘Strip’ en ‘Wasabi’ hebben nieuwe stijlen die wij nog nooit eerder hebben gemaakt. In deze liedjes wordt meer pratend gezongen en de songtekst is wat uitdagender.”

Favoriete song

Jade: “Ik kan echt niet kiezen!”

Leigh-Anne: “Mijn favoriet is ‘Love A Girl Right’, want het is iets meer R&B en het is het soort muziek waar ik zelf naar luister. En ‘Joan of Arc’ ook. Allebei!”

Jade: “Ik vind ‘More Than Words’ heel leuk en ‘Wasabi’. Daar luister ik het meest naar.”

Beste moment

Jade: “Toen we ‘Motivate’ schreven.”

Leigh-Anne: “We hielden een feestje in de studio.”

Jade: “Dat was echt heel leuk! Leigh-Ann en ik zijn ook nog samen een paar weken naar Amerika geweest om te schrijven. Dat was echt een leuke trip.”

LM5 in drie woorden…

Jade: “Girl power…”

Leigh-Anne: “Stoer!”

Jade: “Ja! En…”

Leigh-Anne: “Brutaal!”

Jade: “Ja brutaal.”

Optreden met Nicki Minaj

Jade: “Ik kan het nog steeds niet geloven. Het is zo bizar!”

Leigh-Anne: “Dat was echt het beste moment van dit jaar.”

Jade: “Ja! Ze was ook echt heel lief voor ons. Toen we haar ontmoette waren we best nerveus. We mochten op het podium met haar zingen en dansen. Ze is echt ook echt heel mooi.”

Leigh-Ann: “Ja ze is heel knap.”

Meer sterren:

Beeld: Sony