Je kent haar vast van het Junior Songfestival of van de serie Just Like Me. Dit zijn tien dingetjes die je nog niet over Femke Meines wist:

1.Favo haarstijl
“Mijn favoriete haarstijl is opvlechten. Dat is makkelijk en hartstikke hip.”

2. Hartstikke leuk
“Mijn stopwoord is ‘Love it’ of ‘tof’. Dat zeg ik vaak als ik iets leuk vind.”

3. YouTube
“Ik kijk geen series. Ik heb ook geen Netflix. Ik ben wel echt verslaafd aan YouTubers. De vlogs van Manon Tilstra, Beautygloss en Jamie Li zijn echt een voorbeeld van me.”

Check de video die Femke met MEIDEN maakte:

4. Kindje
“Mijn favo app is Instagram. Dat is echt mijn kindje, ha ha! Het is voor mij een manier om met mijn fans in contact te zijn.”

5. Bueno
“Ik ben heel erg verslaafd aan Kinder Buenos! Ik zou er zelfs speciaal voor naar de winkel fietsen… Voor Buenos mag je me echt wakker maken.”

6. Bucket list
“Ik zou heel graag aan een tv programma willen meedoen. Iets als Expeditie Robinson of Dance Dance Dance lijkt me tof.”

7. Accessoires
“Mijn favo accessoires zijn mijn armbandjes en ring. In de ring staat de naam van mijn nichtje. Zij is echt mijn beste vriendinnetje.”

Check hier haar video over haar armbandje:

8. Onzekerheid
“Ik ben soms onzeker over mijn uiterlijk. Ik denk dat iedereen dat wel is. Ik hou ervan om dan te tutten: lekker douchen, mijn haren wassen en mijn nagels verzorgen. Ik vind het ook belangrijk om erover te praten met mijn vriendinnen. Praten is echt fijn.”

9. Niet doen
“Ik zou me nooit misdragen voor een camera. Ik zou ook echt niet schelden. Je hebt toch een voorbeeldfunctie als er zoveel mensen naar je kijken.”

10. Blooper
“Mijn grappigste blooper bij Just Like Me is dat ik van een trap af viel. Er is een ijzeren trap op de set en iedereen is daar wel eens van gevallen. Als je op je sokken of panty’s loopt moet je daar echt oppassen.”

Beeld: Disney