Ben jij super fan van Brugklas? Dan hebben wij goed nieuws, er komt namelijk een bioscoopfilm! En MM’s Stefania speelt een van de hoofdrollen.

De film
In deze nieuwe bioscoopfilm, ‘Brugklas – De Tijd Van Mijn Leven’, spelen er een aantal bekende sterren mee. Zo spelen Sterre van Woudenberg en Vincent Visser de hoofdrollen, maar zijn ook Niek Roozen, May Hollermann en Britt Scholte in de film te zien. MM’s Stefania heeft ook een leuke rol in deze toffe film, namelijk een populaire girl, die iemand anders erg dwars zit! Kan jij ook nu al niet wachten tot jij jouw favo serie in de bios kan zien?

Het verhaal
De film gaat over het meisje Nola die flink voor schut wordt gezet als er een video de school rond gaat, waarop zij wordt gedumpt door haar vriendje Jesse. Omdat Nola zo verdrietig is raakt ze in de problemen en mag ze niet meer mee op kamp. Haar klasgenootje Fenna vindt dit super fijn en probeert Jesse te versieren. Samen met de stoere jongen Boy, uit te tweede klas, probeert Nola er alles aan te doen om Jesse terug te krijgen, maar wil zij dit wel echt?

De film is vanaf februari 2019 in de bioscoop te zien!

Meer sterren nieuws:

Beeld: Elvin Boer, Just Film Distribution