Omg, er is NU een super romantische film met Noah Centineo en Camila Mendes te zien op Netflix. Zeker weten dat The Perfect Date in jouw lijstje met favo films komt! Check hier alles over de film.

The Perfect Date

Roep al je friends bij elkaar, regel popcorn en cola en zet Netflix aan (of spreek af bij een vriendin die thuis Netflix heeft). The Perfect Date gaat over Brooks – gespeeld door Noah Centineo – die niet genoeg geld heeft om naar zijn favoriete school Yale te gaan. Tot hij per toeval gevraagd wordt om Celia – een rol van Laura Marano – naar haar prom mee uit te nemen als een oppas, in ruil voor geld. Omdat hij alles wil doen om zijn collegegeld bij elkaar te sparen, ontwikkeld hij een app waarop hij in te huren is als promdate. Maar dit gaat natuurlijk niet goed als hij verliefd wordt op één van zijn dates.

Lollig weetje

Dit wist je vast niet meer, maar Noah speelde ooit de eerste liefde van Laura in de serie Austin & Ally! En het verhaal klinkt super grappig toch? Wij houden vanavond een bestie avond! Ga jij kijken?

Beeld: Netflix 

Meer over de sterren: