Ken jij deze gezellige meiden al? De girlband REMIX is super leuk! De girls, die bekend zijn van het Junior Songfestival, beantwoordden voor MM een paar vragen.

Allerleukste herinnering
“De finale! Onze vriendschap is hierdoor nog hechter geworden. En het was super leuk om dit samen te mogen doen.”

Podium ritueel 
“Voor een optreden hielden we elkaars handen vast en gingen we samen rustig in- en uitademen. Daarna riepen we allemaal heel hard: ‘Gooo Remix!’, dit was onze eigen yel.”

Leukste jurylid
“Maan! Haar muziek is echt super leuk. Maar ook Tommie vonden wij heel fijn. Hij gaf ons super goed advies.”

Vriendinnen
“We werden gelijk vriendinnen, het was nooit awkward maar juist gelijk gezellig. We vinden het ook veel fijner om in een groepje te zingen dan alleen.”

Nieuwe plannen
“Wij hebben super leuk nieuws, want met Kerst brengen wij een toffe single uit! Ook komt er bij het liedje een gezellige kerstvideo.”

Eigen liedje opnemen
“Het was de eerste keer dat we in een studio mochten zingen, en konden zien hoe alles achter de schermen werkt. Dat was heel erg leuk! Met de clip opnemen was het ook erg vet, maar wel super heet. We hadden allemaal lak rokjes aan en hadden het daardoor heel warm.”

Bloopers bij JSF
“Met de dansrepetities hadden wij altijd de slappe lach. We vergaten soms de pasjes of botsten tegen elkaar aan. Een keertje ging het even mis en toen sloeg Mimi per ongeluk Xanne door een verkeerde beweging. We konden toen allemaal niet stoppen met lachen.”

Tofste girlband
“Little Mix! Zij staan super sterk in hun schoenen en zijn echt een voorbeeld voor andere meiden.”

Check hier de videoclip van de meiden:

Meer sterren: