Binnenkort komt er weer een nieuw seizoen van ‘De Ludwigs’ op televisie. ‘Het einde van de wereld’. En helaas ook het einde van de serie, want dit is alweer het allerlaatste seizoen.

De Ludwigs krijgen signalen dat misschien de wereld wel ten onder gaat. En wat zou Anoosha ontdekken over haar ‘echte’ familie? Alles loopt uit de hand wanneer ze ontvoerd wordt, ieeeks! Lukt het de zeven pleegkinderen hun zus terug te vinden en de aanwijzingen te ontrafelen?

Maar echt alles gaat mis wanneer zij door een geheimzinnige waarzegger ontvoerd wordt. De zoektocht naar Anoosha neemt de broers en zussen uit dit samengestelde gezin mee langs musea, een rijke weldoener, het politiebureau en door de duinen naar het einde van de wereld. Lukt het hen om op tijd de puzzels op te lossen en hun zus terug te vinden?

Benieuwd wat De Ludwigs nu weer gaan beleven? Vanaf maandag 28 oktober zijn er wekelijks nieuwe afleveringen te zien om 19:15 bij Nickelodeon.

Nog niet uitgekeken? Online komen er extra video’s te staan die je kunt volgen. In de mini-serie ‘De gevallen ster’ leer je De Ludwigs nog veel beter kennen. Wat gaat Valerie allemaal meemaken?

Laat in de poll hieronder weten of jij het nieuwe seizoen gaat volgen!

Meer serie nieuwtjes?