Ken jij Reduan nog van The Voice Kids 2018? De boy was op bezoek bij MEIDEN en vertelde ons weetjes die bijna niemand van hem weet. Lees ze snel en leer de rapper beter kennen.

10x weetjes over Reduan

  1. Heftig: de boy is geboren met een open gehemelte. Aan de buitenkant zag en zie je niks, maar tot zijn zesde kon hij niet door een rietje drinken.
  2. Reduan is groot fan van Nederlandse muziek. Hij luistert graag naar André Hazes en Jeroen van der Boom. Helaas houden zijn vrienden er niet van.
  3. Ontbijt? Dat slaat hij eigenlijk altijd over. Hij krijgt ‘s ochtends amper iets door zijn keel. Daarom eet hij pas iets in de eerste pauze op school.
  4. Dit verwacht je niet, maar Reduan is totaal niet ijdel. Thuis doet hij amper iets aan zijn haar en zijn kleren matchen totaal niet met elkaar.
  5. Reduan is een echte ijskoning, want hij is dol op schaatsen. Hij schaatst het liefst elke week, maar helaas wil er niemand zo vaak met hem mee..
  6. Kleding passen? Daar heeft hij een hekel aan! Hij koopt alles wat hij leuk vindt en kijkt thuis pas of het goed zit. Soms moet hij iets terugbrengen.
  7. Het strand is zijn favoriete plekje ooit. Hij luistert naar de wind en de zee tijdens het wandelen. Zo komt de boy helemaal tot rust. Super cute.
  8. Veel mensen denken dat voetbal zijn favoriete sport is, maar dat klopt niet. Hij vindt kickboxen veel leuker. Hij had ooit les en wil dit weer oppakken.
  9. Reduan heeft pas één keer met het vliegtuig gevlogen. Hij wil het dolgraag nog eens doen. Het liefst vliegt hij dan naar Spanje of Egypte.
  10. Als de rapper nieuwe mensen moet ontmoeten, dan is ie soms een beetje zenuwachtig van te voren. Gelukkig zijn de zenuwen snel weer weg.

Ook leuk:

Beeld: Managemen