Jouw favo YouTubers zijn super goed in het maken van video’s, maar deze online sterren kunnen ook nog eens mega mooi zingen!

Teske

Teske is natuurlijk al lang bezig met muziek, maar wist je dat zij net een nieuw album heeft uitgebracht? Op haar YouTube kanaal laat zij alle behind the scenes beelden zien! Van het schrijven van het album tot het opnemen van de videoclips.

MeisjeDjamila

Naast dat Djamila gek is op slijm, vindt ze het ook super leuk om te zingen! Heb jij haar liedjes al eens gehoord? Djamila speelt ook in de film Misfit, waarin zij een stukje van haar zangkunsten laat horen.

OnneDi

Dionne is super populair op YouTube, maar wist jij dat deze girl ook mega goed kan zingen? Dionne won zelfs het tv programma It Takes 2, waarin bekende Nederlanders tegen elkaar strijden in een zangwedstrijd. Super knap!

Furtjuh

De super vrolijke Rutger is mega muzikaal. Op zijn YouTube kanaal zingt hij vaak Engelse liedjes die hij vertaalt naar het Nederlands. Ook heeft Rutger al eigen songs gemaakt, zoals het liedje ‘#LeukGenoeg‘.

Jeroen van Holland

Heb jij Jeroen al eens horen zingen? Deze boy laat soms stiekem even zijn zangkunsten horen in zijn video’s en wij van MM zijn fan!

Meer sterren:

Beeld: Instagram