Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 11 t/m 17 september!

Stier
21 april – 21 mei
Jij bent in een super creatieve bui. Verzin een verhaal waarvan de eerste letter van iedere zin de volgende letter uit het alfabet moet zijn. Begin bij de a.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Jij bent super verliefd op die ene knappe boy, maar wat moet je nou doen? Vraag je bestie om advies, wie weet wordt het wel iets…

Kreeft
22 juni – 21 juli
Jij bent heel snel afgeleid. Op school kan je je maar niet concentreren. Haal alles van je buro af en pak alleen de dingen die je echt nodig hebt.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Jij bent super nieuwsgierig naar allemaal nieuwe chipssmaken. Koop ze en probeer ze met je bestie uit, terwijl jullie een gezellig filmavondje houden.

Maagd
24 augustus – 23 september
Je weet niet zeker of je die hunk nou wel of niet leuk vindt. Lastig! Trek je stoute schoenen aan en vraag hem mee naar de bios. Als jullie alleen zijn, wordt het hopelijk duidelijker.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Ga lekker wandelen. Download je lievelingsmuziek en verken de buurt eens. Misschien vind je mooie schelpen op het strand of zie je een eekhoorntje in het bos.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Jij hebt al de hele week zin in pizza. Vraag aan je moeder of je dat zelf mag maken en bestrooi jouw eten met alles wat jij lekker vindt. Yummy!

Boogschutter
23 november – 21 december
O jee, jij hebt ontzettende liefdesverdriet! Ga naar de winkel en koop een grote doos met chocolaatjes. Vraag je bestie om afleiding.

Steenbok
22 december – 20 januari
Jij bent ineens super fan van een artiest. Zoek ‘m op en bekijk grappige interviews en filmpjes van hem of haar.

Waterman
21 januari – 18 februari
Het is jouw geluksweek. Het zonnetje schijnt en alles zit mee. Geniet er lekker van en doe leuke dingen met je bestie.

Vissen
19 februari – 20 maart
Jij hebt zin om iets te bakken. Op internet kom je de leukste recepten tegen. Trek de hele middag uit en ga aan de slag in de keuken.

Ram
21 maart – 20 april
Jij hebt opeens heel veel zin om te gaan shoppen! Sleep je bestie of je moeder mee de stad in en ga alle leuke winkels in die je tegenkomt.