Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 4 december t/m 10 december.

Stier
21 april – 21 mei
Jij kan niet wachten tot het Sinterklaas is. Je brengt veel tijd door met je familie, dus deze week wordt echt jouw week.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Deze week kom jij je bed niet uit en kijk je bijna alleen maar Netflix. Jij ben allergisch voor kou, dus jij gaat alleen met een  dikke sjaal en handschoenen naar buiten.

Kreeft
22 juni – 22 juli
Deze week ben je erg veel aan het twijfelen over van alles.  Ga op je gevoel af en doe wat jij denkt dat het beste is. Succes!

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Je hebt het gevoel dat je vriendinnen achter je rug om over je praten. Bespreek het met ze, want waarschijnlijk is er niets aan de hand.

Maagd
24 augustus – 23 september
Je hebt deze maand iets te veel geld uitgegeven aan kleding en make-up, Maar geen zorgen! Er zijn genoeg leuke én goedkope surprise kadootjes te vinden.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Je bent deze dagen heel druk bezig met school, sporten en muziekles, maar vergeet niet om  een surprise in elkaar te zetten!

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Jij bent veel te vinden bij je vriendinnen. Jullie doen leuke dingen en kletsen over allerlei dingen. Je bent nu even het liefst zo vaak mogelijk bij hen.

Boogschutter
23 november – 21 december
Je hebt moeite om je te concentreren. Er zijn zo veel leukere dingen dan opletten in de les. Probeer dat toch te doen, voordat je er spijt van krijgt.

Steenbok
22 december – 20 januari
Je hebt deze week weinig energie en wil liever niet naar buiten. Plan toch iets gezelligs met je bestie. Je voelt je dan zeker weten beter.

Waterman
21 januari – 18 februari
Je besteedt veel tijd aan je familie. Ook al heb je er misschien niet heel veel zin, je ouders vinden het fijn als je aandacht voor ze hebt.

Vissen
19 februari – 20 maart
Deze week maak jij veel indruk op die leuke boy uit je klas. Hij heeft al lang een crush op je, misschien wordt het tijd om een eerste stap te zetten?

Ram
21 maart – 20 april
Deze dagen sta jij in de spotlights. Die presentatie op school gaat jou zeker  lukken en op het schoolfeest dans jij de sterren van de hemel!

 

Lees ook:

 

Beeld: Archief