Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 23 t/m 29 oktober!

Stier
21 april – 21 mei
Jij bent je nagellak een beetje zat, maar je hebt geen geld om een nieuw potje te kopen. Probeer nieuwe vormpjes en patroontjes uit.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Jij hebt het al de hele week ijskoud. Haal die lekker warme trui uit de kast en trakteer jezelf op een kop warme chocomel met slagroom.

Kreeft
22 juni – 22 juli
Je hebt al de hele week hetzelfde liedje in je hoofd. Dat is super irritant! Zing ‘m eens hardop en luister daarna naar een ander nummer.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Je bent een beetje een sloddervos, want jouw kamer is één grote bende. Tijd om je moeder een plezier te doen en ruim je kamer een beetje op.

Maagd
24 augustus – 23 september
OMG! Je hebt met die hunk afgesproken! Bereid alles goed voor, want je wilt er natuurlijk wel op en top uitzien. Vraag je bestie om hulp.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Deze week ben jij ineens van alles kwijt: van je sleutels tot je rechterschoen. Zorg dat je ruim op tijd je klaar gaat maken, anders kom je te laat door het zoeken.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Jij hebt het ontzettend veel aan je hoofd. Zet je internet uit en maak een wandelingetje door de stad om je koppie leeg te maken.

Boogschutter
23 november – 21 december
Spreek met je bestie af om iets leuks te doen. Ga met haar naar de bioscoop of trek je bikini uit de kast en ga met haar zwemmen.

Steenbok
22 december – 20 januari
Het is de hoogste tijd dat jij je kledingkast gaat uitmesten. Gooi alle kleding die je niet meer wilt weg, of versier ze.

Versier je trui

Waterman
21 januari – 18 februari
Probeer een nieuwe sport  en daag je bestie uit. Kan jij een beetje dansen? Of schuilt er stiekem een groot voetbaltalent in jou?

Vissen
19 februari – 20 maart
Jij bent hartstikke vrolijk, want jij hebt een vaag gevoel dat deze week een leuke week gaat worden. Plan een gezellig avondje met je bestie.

Ram
21 maart – 20 april
Je weet niet zeker of je echt verliefd bent op die boy. Praat erover met je BFF en stuur haar op onderzoek uit.

Beeld: archief