Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 25 september t/m 1 oktober!

Stier
21 april – 21 mei
Jij hebt zin om je nagels te lakken. Ga voor een grappige kleur. Maak bijvoorbeeld regenboognagels en begin bij rood.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Geen idee wat je kunt doen met je bestie? Houd samen een beautymiddag en maak daarna super leuke foto’s voor Instagram.

Maak je eigen Insta boek

Kreeft
22 juni – 22 juli
Deze week weet je echt niet wat je op Netflix moet kijken. Kijk een serie die je al gezien hebt nog een keertje, misschien vind je nieuwe aanwijzingen.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Tijd voor een goede daad! Help je ouders eens een handje. Laat de hond uit of ga mee boodschappen doen. Dat waarderen ze vast!

Maagd
24 augustus – 23 september
O nee, die leuke hunk ziet jou niet staan. Bedenk met je bestie een grappige prank en haal die uit. Nu val je zeker heel erg op!

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Je hebt de hele week al zin in snoep. Lekker, maar niet zo gezond. Doe een gezonde challenge met je BFF en neem een stuk fruit in plaats van een koek.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Het wordt langzaam steeds kouder en dat betekent dat je jouw winterkleding tevoorschijn moet halen. Richt je kledingkast opnieuw in en verzin nieuwe combi’s.

Boogschutter
23 november – 21 december
Jij hebt een nieuwe serie ontdekt en je bent helemaal enthousiast. Dat wordt iedere avond Netflixen! Denk je wel aan je huiswerk?

Steenbok
22 december – 20 januari
Kies een leuke dansclip en probeer de choreografie te leren met je bestie. Hoe goed zijn jouw dans skills? Leuk om te doen en goed voor je conditie.

Hou jij van dansen?

Waterman
21 januari – 18 februari
Tijd voor een make-over! Probeer samen met je zus leuke kapsels uit en zoek op Instagram naar inspiratie. Zo ontdek je iets wat jou goed staat!

Vissen
19 februari – 20 maart
Bak een lekkere cake en bezoek je opa of oma . Zij zijn heel blij als jij langs komt. Hun lieve aandacht is precies wat jou happy maakt.

Ram
21 maart – 20 april
Doei verveling! Kies een leuke DIY uit op deze website en knutselen maar! Post daarna een foto van jouw creatie op Insta met @meidenmagazineredactie.