Afgelopen jaar zagen jullie allemaal dat Isa van Uden de Viral Fabriek won en op reis mocht naar Egypte. MM sprak Isa en vroeg haar het hemd van het lijf.

Viral Fabriek
De Viral Fabriek is een programma op Nickelodeon waarbij kinderen worden gekoppeld aan een bekende YouTuber. Isa werd gekoppeld aan Mark Hoekx en samen wonnen zij de reis naar Egypte. Daar hebben ze erg van genoten. Isa heeft gesnorkeld, scripts geschreven en natuurlijk lekker op het strand gelegen. Wij zijn jaloers hoor!

Isa
Sinds Isa gewonnen heeft staat haar leven in het teken van vloggen. Ze heeft zelfs heel veel fans erbij gekregen! Ze vertelt over wat een gekkenhuis het was na de finale. ‘Meteen na het weekend kwamen er een heleboel kranten die mij wilden interviewen. Ook kwamen er mensen aan de deur die ik niet kende, maar die mij toch wilden feliciteren. De telefoon bij ons thuis stopte ook niet met rinkelen. Druk, maar ook super tof!

Viral gaan
Isa gaf MM ook nog wat tips om een viral video te maken: ‘Wees lekker jezelf en doe dingen die je zelf leuk vindt om te maken. Als je iets niet leuk vindt, zeg het meteen! Het is ook heel belangrijk dat je video’s grappig zijn en niet te lang.’
Kom je er even niet uit met je video? Daar heeft Isa ook nog tips voor. ‘Durf om hulp te vragen als het even niet lukt. Vraag je vrienden, vriendinnen, nichtjes, neefjes, oom en tantes om je te helpen. Zet door! Als je het echt wil, dan komt er zeker weten een leuke video uit.’

Nieuwsgierig geworden naar de video’s van Isa? Bekijk dan haar kanaal Isa’s Vlog op YouTube.

Beeld: © Viacom, Nickelodeon