Soms heb je tussen de lessen door een uurtje vrijheid. Yes!

Zo’n uurtje is ook wel eens heel saai… Met deze 8 tips heb je altijd fun!

  1. Leg een spelletje in je kluisje. Zo hoeft er niks extra’s in je schooltas, maar heb je het wel altijd bij de hand. UNO, Skip-Bo, Ligretto… Laat al je vriendinnen een spelletje meenemen en je zult je voorlopig niet vervelen.

 

  1. Ben jij een expert met vlechten en scrunchies? Zet al je besties op een stoel en geef ze een super mooi kapsel! Twee opvlechten zijn heel gaaf bij lang haar. En space buns staan superleuk bij leren jasjes.

 

  1. Liever even chill? Kruip lekker in het hoekje van de aula met een tof boek. Als je van mooie jurken en knappe prinsen houdt, is ‘De Selectie’ echt iets voor jou! Of neem een kijkje in het leven van een superster in ‘Kijk naar mij’.

 

  1. Maak een praatje met de conciërge! Ze zijn vaak vriendelijker dan ze eruit zien en vinden het vast super leuk om even te kletsen. Wie weet krijg je wel gratis chocolademelk als je hem even lief aankijkt.

 

  1. Vergelijk jouw playlist met die van je friends. De perfecte manier om toffe nummers te ontdekken! Misschien heeft jouw vriendin nog nooit naar Selena Gomez geluisterd, maar weet zij je wel weer alle boygroup hits te vertellen.

 

  1. Een uur is precies genoeg om je nagels een nieuwe coole kleur te geven. Lak eerst een laagje basis op je nagels en dan pas de kleur voor een nog mooier resultaat. Vergeet niet om even goed te blazen voor je naar de volgende les gaat!

 

  1. Ken je ‘Doen, Durf of de Waarheid’? Ga samen met je friends in een kring zitten en laat de eerste ronde beginnen. Durf jij het telefoonnummer van je crush te vragen? En wie moet er een appel zonder handen eten?

 

  1. Achterin je schriften is er vast nog ruimte zat voor wat creativiteit. Ga tegenover je bestie zitten en probeer elkaar eens na te tekenen. En, lijkt het een beetje? Of hebben jullie de slappe lach gekregen?

Beeld: 123RF

Meer tips nodig?