Wil jij een leuke selfie op Instagram zetten en super veel likes krijgen? Check hieronder de tips voor de beste selfie!

Zorg voor het juiste licht
Een selfie met goede belichting is vaak meteen een mooie! Zo is fel licht van bovenaf niet zo mooi, maar is kaarslicht wel mega mooi om een selfie bij te maken. Ook de ondergaande zon zorgt vaak voor de allerbeste selfies. Speel met het licht en kijk welk licht het mooist bij jou past.

Kies een mooie achtergrond 
Een rommelige slaapkamer is natuurlijk geen mooie achtergrond voor jouw selfie. Ga naar buiten of poseer met je telefoon voor een mooi schilderij. Een muur met een leuk kleurtje is ook heel mooi voor een foto en staat heel leuk in je feed.

Poseer met je  ‘goede kant’
Heb jij een favoriete kant van jouw gezicht waar je het liefst mee op de foto staat? Super! Weet jij nog niet wat jouw goede kant is? Maak dan een paar selfies van verschillende kanten van je gezicht. Als je je favo kant hebt gevonden, gebruik die dan voor je selfie. Winning!

Gebruik vrolijke kleurtjes
Draag een leuke rode trui of doe een mooie lipgloss op je lippen om je selfie wat vrolijker te maken. Felle kleuren vallen op en zo zullen je volgers niet zo snel jouw foto voorbij scrollen. Likes gegarandeerd, yay!

Kies een mooie filter
Een filter over je selfie is altijd mooi! Overdrijf alleen niet met het aantal filters, want daar wordt je selfie niet altijd mooier van. Als je een kleurrijke outfit aanhebt kies je voor een felle filter, maar als een vintage look wil kies je bijvoorbeeld voor zwart-wit.

Nog meer handige tips?

Beeld: Brunopress