Je favoriete influencer en Youtuber ontmoeten zoals Sterre Koning? Dat kan! Hudson’s Bay organiseert namelijk #GOALSDAY met Sterre Koning, Royalistiq en Don! Wat moet je doen?

14 augustus vindt deze toffe #GOALSDAY plaats. De influencers gaan jou die dag leren hoe jij lastige doelen kan behalen. Leer bijvoorbeeld zingen net als Sterre, gamen als Roy en YouTuben als Don! Deze drie YouTube-helden komen naar Hudson’s Bay in Den Haag om jou te inspireren tot het najagen van je dromen.

Workshop van Sterre

Tijdens de #GOALSDAY kun je plaatsnemen bij een toffe workshop van jouw favoriete influencer. Zo is er ruimte voor een Meet & Greet en kun je al je vragen stellen aan Sterre, Don of Royalistiq. Aan het einde van de workshop krijg je een toffe goodiebag mee naar huis. Wil je meer weten over de #GOALSDAY ga dan naar de officiële site.

Kaarten winnen

Erbij zijn? Maak een foto met de kartonnen @sterrekoning, @royalistiq, of @dondejong_ in één van de Hudson’s Bay warenhuizen en maak kans op twee tickets voor de #GOALSDAY op 14 augustus in Den Haag. Deel de foto op Instagram met #hudsonsbaynl en maak kans! Je kunt mee doen t/m 5 augustus, dus go go go!